Welkom op de site van back to FASHION.

 

 

 

Fashion was in de negentiger jaren van de vorige eeuw een populaire band in West-Brabant. Ze trokken volle zalen met hun mix van rock and roll, nederlandstalig, disco/dance, rock, reggae en eigen nummers. Ze hadden radiohits met  "Ik ben een dromer" , "That's Amore" en "Ze wou alleen maar dansen",  met het laatstgenoemde nummer stonden ze wekenlang in de Radio Noordzee dag top 10. Deze band was ook regelmatig te zien bij Veronica dag-tv  en werd ook uitgenodigd voor interviews bij de landelijke radiozenders.


Fashion bracht 4 cd-singles uit en 1 cd-album.


Fashion werd begin jaren 90 opgericht door basgitarist Ko van Steen.
Na wat personeelswisselingen  bestond de succesformatie verder  uit :

Johan Konings, toetsen en zang,
Kees Roovers, sologitaar en zang,
Wichard Dekkers, drums
Simon Hanemaayer, zang en percussie
Karel Mol, zang en gitaar

 

In 1999 stopte de band maar de cd's worden tot op de dag van vandaag nog gedraaid op de regionale zenders in het gehele land.  Van "Ik ben een dromer" zijn inmiddels 14 coverversies uitgebracht en tot voor enkele jaren vond men Fashion  terug  op diverse verzamel-cd's.

Daarom lijkt de tijd nu rijp om die mooie periode voor even terug te halen, we gaan dus  back to FASHION en we gaan de muziek spelen die Fashion in de jaren 90 ook speelde: Dance the night away,  Please don't go,  Fine fine fine,  Love is in the air, Three steps to heaven, Streets of Bakersfield, I walk the line, I promised myself en natuurlijk   Ik ben een dromer, That's amore  en Ze wou alleen maar dansen...............en nog  heeel  veeel  meer.


Simon, Johan, Kees en Karel  vormen  nu samen met  drummer  Marcel en basgitarist Wil


BACK TO FASHION